Leje af Musikinstrumenter

Lej dit musikinstrument med forkøbsret og uden depositumEnkelt og billigt - Blæse og Strygeinstrumenter
Vores mål er at give alle musikinteresserede en chance for at opleve glæden ved at spille musik på et godt og nyt musikinstrument. Vi har i samråd med musiklærere og instrumentmagere udvalgt nogle gode instrumenter som opfylder de pædagogiske krav. Vi spiller selv på blæse- og strygeinstrumenter, og har derigennem erfaring med hvad betydningen af gode og velspillende instrumenter. Instrumenterne er prøvespillet og testet inden de udleveres med kasse og evt. relevant tilbehør og spilleklar.


I lejeperioden er inkluderet vedligeholdelse af instrumentet, dog er selvforskyldte skader ikke inkluderet. Hvis lejer ønsker at købe det lejede instrument, fratrækkes den allerede betalte lejepris, og maksimalt op til 6 måneders leje i købsprisen. Hvis man ikke ønsker at købe ved udgangen af den 6. lejemåned, kan lejer fortsætte lejen på ubestemt tid. Hvis Lejer efterfølgende vælger at købe instrumentet, er det maximalt 6 måneder leje der fratrækkes i salgsprisen.

 
Opgrader det lejede musikinstrument
(kun gældende for strygerinstrumenter)

 
Hvis du ønsker at opgradere til et instrument på højere niveau fra Hertz Music A/S, kan du overføre op til 6 måneders indbetalt leje fra den igangværende lejeaftale. Dette beløb fratrækkes prisen på det nye lejeinstrument, jf. særligaftale på den nye opgraderingskontrakt.

 
Hvordan kan jeg leje et instrument
 
Du kan komme ind i vores butik, hvor vi aftaler al det praktiske.  FIND OS HER

Hvis du ikke bor i nærheden af vores butik, kan du udfylde lejeformularen nedenfor for det instrumnet du vil leje m.m., og indsende den til os. Vi vil så udarbejde en Lejekontrakt, som du efterfølgende skal godkende.

Når lejekontrakten er godkendt og underskreven, og du har indbetalt det aftalte lejebeløb samt oprettelsesgebyret. sender vi instrumentet til dig.


 
Sådan lejer du et instrument
 
Hvis du ønsker at leje et musikinstrument - se først nedenstående tabel, så skal du udfylde en lejeanmodning, som du finder HER

 

Generelt for lejeaftaler

For nye indgåede lejekontrakter bliver der sammen med første betaling opkrævet et oprettelsesgebyr- og administrtionsgebyr på i alt kr. 295,-.


Ønsker du at leje et musikinstrument, som ikke fremgår af nedenstående tabel, eller hvis du måtte have særlige ønsker for lejeperiode, kan du kontakte Morten Hertz på telefon 31 21 36 96 eller på e-mail morten@hertzmusic.dk.


Print alle vores lejepriser med forkøbsret her > LEJEPRISER 
 
Hertz Music ser frem til at kunne leje dig dit ønskeinstrument.